Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Muffins με φέτα, θυμάρι και πεκορίνο

Υλικά:

220 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 ml γάλα
100 γρ. philadelphia
50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ. βούτυρο
2 αυγά
100 γρ. πεκορίνο τριμμένο
100 γρ. φέτα
1,5 κουταλάκι μπέικιν
1 κοφτό κουταλάκι σόδα
1,5 κουταλάκι θυμάρι ξερό
λίγο πιπέρι

Εκτέλεση: 

Χρειαζόμαστε 2 μπολ, ένα για τα στερεά και ένα για τα υγρά υλικά.
1o μπολ: κοσκινίζουμε το αλεύρι και ρίχνουμε τη σόδα, το μπέικιν και το θυμάρι.
2o μπολ: χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε μέσα τη φέτα, το πεκορίνο, το philadelphia, το γιαούρτι, το γάλα, το βούτυρο και λίγο πιπέρι.
Ενώνουμε τα υλικά από τα δύο μπολ και ανακατεύουμε, γεμίζουμε τις βουτυρωμένες φόρμες έως τα 2/3 και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 175 βαθμούς στον αέρα. Αφήνετε να κρυώσουν ξεφορμάρετε και καλή σας όρεξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου