Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Ψήτες πικάντικες ντομάτες

Υλικά:

12 μετρίου μεγέθους ντομάτες
12 σκελίδες σκόρδο
θυμάρι, ρίγανη, φασκόμηλο
ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση:

Ψιλοτρίβουμε τα μυρωδικά μας (αν είναι φρέσκα τα ψιλοκόβουμε). Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε το σκόρδο. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα μυρωδικά, το ελαιόλαδο, το σκόρδο και το αλάτι. Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση, τις αλείφουμε με το μείγμα των μυρωδικών και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να πάρουν χρώμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου