Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Πέστο φέτας με ρίγανη και λεμόνι

Υλικά:

1 σκελίδα σκόρδο
60 ml. ελαιόλαδο
Αλάτι κατά βούληση
φρέσκια ρίγανη 1 φλ.τσ. μόνο τα φυλλαράκια
150 γρ. φέτα
10 κ.σ. καρυδόψιχα
45 ml φρέσκο χυμό λεμόνι

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα μας τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων. Επεξεργαζόμαστε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά και να έχουμε μια λεία πάστα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου