Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Κεφτέδες με πουρέ, ρίγανη και ζαμπόν

Υλικά:

1 συσκευασία πουρέ 125 γρ.
4 φέτες ζαμπόν κυβάκια
100 γρ. καπνιστό τυρί σε καρέ 1Χ1
200 ml. γάλα
1 αυγό
Αρκετή ρίγανη
1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
50 γρ. αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε τον πουρέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφού κρυώσει τον ανακατεύουμε με το αυγό, τη ρίγανη, το κρεμμύδι και αλατοπίπερο. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε αλεύρι, ώστε να πλάθονται εύκολα.
Τον ανοίγουμε σαν πιτάκι και βάζουμε στο κέντρο το ζαμπόν και το τυρί. Κλείνουμε και ρολάρουμε επάνω στο αλεύρι. Τους τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι, μέχρι να ροδίσουν και τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου