Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Γίγαντες με λουκάνικο και ρίγανη

Υλικά:

Μισό κιλό φασόλια γίγαντες
1 χωριάτικο λουκάνικο κομμένο
2 πράσα ψιλοκομμένα
1 κουτ.σούπας ρίγανη
1 κούπα ντοματοχυμό
1 κουτ.σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι-πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Βάζουμε τους γίγαντες από την προηγούμενη μέρα σε νερό να μουλιάσουν. Σε μια κατσαρόλα τους βράζουμε σε μπόλικο νερό. Τους στραγγίζουμε και τους βάζουμε σε ένα ταψί μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Συμπληρώνουμε με βραστό νερό και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 45 λεπτά. Οι γίγαντες με λουκάνικο και ρίγανη είναι έτοιμοι.

Tips
Μπορείς να προσθέσεις και πιπεριά Φλωρίνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου