Υλικά:
1 κιλό σαρδέλες
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
2 λεμόνια το χυμό τους
λίγη ρίγανη
λίγο δεντρολίβανο
αλάτι
πιπέρι
λίγο ξύδι
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τις σαρδέλες (κεφάλι και έντερα), πλένετε καλά, τις στραγγίζετε και τις βάζετε σε ένα ταψί. Ραντίζετε με το ξύδι και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά: λάδι, λεμόνι, ρίγανη, δεντρολίβανο, σκόρδο και αλατοπίπερο. Ανακατεύετε ελαφρά και ψήνετε σε ζεστό φούρνο 15-20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
1 κιλό σαρδέλες
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
2 λεμόνια το χυμό τους
λίγη ρίγανη
λίγο δεντρολίβανο
αλάτι
πιπέρι
λίγο ξύδι
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τις σαρδέλες (κεφάλι και έντερα), πλένετε καλά, τις στραγγίζετε και τις βάζετε σε ένα ταψί. Ραντίζετε με το ξύδι και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά: λάδι, λεμόνι, ρίγανη, δεντρολίβανο, σκόρδο και αλατοπίπερο. Ανακατεύετε ελαφρά και ψήνετε σε ζεστό φούρνο 15-20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου