Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Συκωτάκια κοτόπουλου ριγανάτα

Υλικά:

¼ συκωτάκια κοτόπουλου
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 πρέζες κόλιανδρο
1-2 σκελίδες σκόρδο
ρίγανη
αλάτι – πιπέρι
½ ποτήρι νερό
χυμός ενός λεμονιού

Εκτέλεση:

Πλένουμε και κόβουμε τα συκωτάκια σε μικρότερα κομμάτια. και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με όλα τα υλικά εκτός από το λεμόνι. Προσθέτουμε μισό ποτήρι νερό και αφήνουμε να βράσουν και να πιουν το νερό τους, χαμηλώνοντας τη φωτιά. Αφού φύγουν τα υγρά, αφήνουμε να ροδοκοκκινίσουν γυρίζοντάς τα και προσθέτουμε το λεμόνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου