Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Συμβουλές για να χρησιμοποιήσετε το θυμάρι

Το θυμάρι είναι ασφαλές όταν προστίθεται στα τρόφιμα.
Μπορεί να ληφθεί ως ένα φάρμακο για σύντομες χρονικές περιόδους.
Αυτό μπορεί μερικές φορές να διαταράξει το πεπτικό σας σύστημα.
Το έλαιο θυμαριού είναι ασφαλή κατά την εφαρμογή στο δέρμα.
Αποφύγετε αυτό, αν το λάδι σας προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.
Το θυμάρι είναι επίσης ασφαλές για τις έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες σε φυσιολογικές ποσότητες.

Το θυμάρι δεν πρέπει να λαμβάνεται σε μεγάλες ποσότητες.
Τα άτομα που είναι αλλεργικά στη ρίγανη μπορεί επίσης να είναι αλλεργικά σε θυμάρι.
Αποφύγετε τη χρήση θυμαριού 2 εβδομάδες πριν τη χειρουργική επέμβαση.
Το θυμάρι πρέπει πάντοτε να προστεθεί σε ένα πιάτο στο τέλος της διαδικασίας μαγειρέματος γιατί μπορεί να χάσει τη γεύση του όταν θερμαίνεται.
Τα παραπάνω σημεία είναι μερικά από τα πολυάριθμα οφέλη από την κατανάλωση του θυμαριού.Απολαύστε το θυμάρι και επωφεληθείτε από τα πολυάριθμα οφέλη της για το σώμα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου