Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Καγιανάς με φέτα, αγουρέλαιο και θρούμπι

Υλικά για 2 άτομα:

2 ντομάτες, πολύ ώριμες, περασμένες από τον τρίφτη
4-5 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
80 ml αγουρέλαιο
2 κλωνάρια θρουμπιού
100 γρ. φέτα σκληρή, σε θερμοκρασία δωματίου

Εκτέλεση:

Σε φαρδύ τηγάνι βράζουμε τις ντομάτες σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να χάσουν όλα τα υγρά τους. Ρίχνουμε τα αβγά και ανακατεύουμε με αργές κινήσεις πάνω-κάτω μέχρι να ψηθούν και να δέσουν.
Οταν το μείγμα σφίξει, αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά, προσθέτουμε το αγουρέλαιο, το θρούμπι και τη φέτα.
Ανακατεύουμε δυνατά με ένα πιρούνι ώστε να ενωθούν τα υλικά και σερβίρουμε τον καγιανά με ζεστό χωριάτικο ψωμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου