Υλικά:
1 κιλό αρνίσιο κιμά αλεσμένο 2 φορές
1/2 φλιτζάνι νερό
50 γρ. φρυγανιά τριμμένη
50 γρ. αλεύρι
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
40 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σοταρισμένο
3 πρέζες θρούμπι
20 γρ. αλάτι
5 γρ. πιπέρι
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα. Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε στη σχάρα.
Αν ο κιμάς είναι πολύ μαλακός προσθέτουμε λίγη φρυγανιά ακόμη.
Αν θέλουμε μπορούμε να τα ψήσουμε στο φούρνο, προσθέτοντας λίγο νερό στον κιμά ή στο τηγάνι με πολύ λίγο λάδι.
1 κιλό αρνίσιο κιμά αλεσμένο 2 φορές
1/2 φλιτζάνι νερό
50 γρ. φρυγανιά τριμμένη
50 γρ. αλεύρι
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
40 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σοταρισμένο
3 πρέζες θρούμπι
20 γρ. αλάτι
5 γρ. πιπέρι
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα. Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε στη σχάρα.
Αν θέλουμε μπορούμε να τα ψήσουμε στο φούρνο, προσθέτοντας λίγο νερό στον κιμά ή στο τηγάνι με πολύ λίγο λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου