Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Φασόλια χάντρες με ρίγανη

Υλικά:

1 πακέτο φασόλια χάντρες (500γρ.)
4-5 ντομάτες μικρές ώριμες ή 1 κουτί ντοματάκια
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
4-5 καυτερές πιπερίτσες
2-3 φύλλα δάφνης
1 κ.σ. πελτέ διαλυμένο σε νερό
φρέσκια ρίγανη & θυμάρι
ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Σοτάρουμε ελαφρώς το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τα φασόλια και τον πελτέ, μαζί με νερό, όσο να τα σκεπάσει. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 1 ώρα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις ντομάτες ολόκληρες, τις πιπερίτσες, τη δάφνη, αλάτι και πιπέρι. Συνεχίζουμε το σιγανό βράσιμο για 45 λεπτά ακόμη. Τέλος, προσθέτουμε τη φρέσκια ρίγανη και το θυμάρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου