Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Πένες με σπανάκι, σάλτσα φέτας, θυμάρι και θρούμπι

Υλικά: (Για 2 άτομα)

320 γρ. μακαρονάκι
50 γρ. ελαιόλαδο
2 σκελ. σκόρδο
250 γρ. φέτα
100 γρ. γάλα κατσικίσιο
5 - 6 ντοματίνια
130 γρ. σπανάκι φρέσκο
Αλάτι - πιπέρι
Θυμάρι
Θρούμπι


Εκτέλεση:

Βράζουμε τα μακαρονάκια σε αλατισμένο νερό μόνο για 3 λεπτά, για να συνεχίσουμε το βράσιμο μέσα στη σάλτσα. Σε ένα αντικολλητικό μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε τη φέτα θρυμματισμένη. Προσθέτουμε το θυμάρι, το θρούμπι και το σκόρδο, τσιγαρίζουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το γάλα. Μόλις πάρει μια βράση η σάλτσα μας προσθέτουμε τα ζυμαρικά.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση. Μόλις πιουν τα μακαρόνια το πολύ γάλα προσθέτουμε το σπανάκι σε μεγάλα κομμάτια. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου