Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Μανιτάρια πλευρώτους με θυμάρι

Υλικά:
500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κουταλιά βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
1/2 κουταλάκι θυμάρι ξερό 

Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τα πλευρώτους και κόβετε τα σκληρά στελέχη. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και μαγειρεύετε τα μανιτάρια και από τις 2 πλευρές για 7 – 8 λεπτά. Προσθέτετε το σκόρδο, το βούτυρο, αλατοπίπερο και θυμάρι και μαγειρεύετε για 3 – 4 λεπτά ακόμη. Αδειάζετε σε πιατέλα και σερβίρετε αμέσως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου