Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Φιλετάκια χοιρινά με σάλτσα φασκόμηλου



Υλικά:

600 γρ. ψαρρονέφρι
100 γρ. ροκφόρ
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1/2 φλιτζάνι βούτυρο
4 κουταλιές καρύδια ψιλοτριμμένα
7-8 φύλλα ξερού φασκόμηλου
αλάτι
1 ποτήρι νερό

Εκτέλεση:

Κόψτε το ψαρονέφρι σε στενόμακρες λωρίδες. Αλατίστε ελαφρά και τηγανίστε το σε λίγο βούτυρο. Ανακατέψτε σ' ένα μπολ το ροκφόρ, την κρέμα γάλακτος, τα καρύδια και το φασκόμηλο και κάντε τα σάλτσα. Ρίξτε τη σάλτσα και το νερό στην κατσαρόλα μετα τα φιλετάκια και αφήστε τα να πάρουν μια βράση μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρεται ζεστό και συνοδεύεται από πιλάφι και πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου