Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΑΣ




Το θυμάρι είναι θάμνος που φτάνει σε ύψος τα 30 εκατοστά.
Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό.
Το θυμάρι μπορεί να πολλαπλασιαστεί με σπόρους αλλά η μέθοδος που είναι καλύτερη και ταχύτερη είναι με τη χρήση ριζωμάτων.
Για να σπείρετε θυμάρι, απλώστε πολλούς σπόρους στην επιφάνεια μίας γλάστρας και ρίξτε από πάνω τους λίγο χώμα.
Ποτίστε άμεσα και καλύψτε τη γλάστρα με ένα διαφανές πλαστικό.
Τοποθετήστε τη γλάστρα σε ένα ζεστό μέρος.
Οι σπόροι θα βλαστήσουν σε 1 με 12 εβδομάδες. 
Το Θυμάρι δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις σε νερό.

http://www.superfoods.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου