Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Φαγκρί γεμιστό με άνηθο και θυμάρι ψημένο στο γκριλ.

Υλικά:
1 φαγκρί
½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά θυμάρι αποξηραμένο
χοντρό αλάτι, 
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
χυμός από 1/2 -1 λεμόνι
½ φλιτζανάκι ελαιόλαδο 

Εκτέλεση
Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε το φαγκρί, γεμίζουμε την κοιλία του με τον άνηθο, το θυμάρι και το χοντρό αλάτι. Πασπαλίζουμε και από πάνω λίγο χοντρό αλάτι. Το βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς
Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει περίπου 20 λεπτά
Σε ένα σέικερ βάζουμε το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο ,το χτυπάμε και περιχύνουμε το ψάρι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου