Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Χοιρινές μπριζόλες με θρούμπι

Υλικά:

4 μπριζόλες χοιρινές κόντρα
2 λεμόνια
μια σκελίδα σκόρδο
2 κουταλάκια του γλυκού θρούμπι
1 ποτήρι λευκό κρασί
μαϊντανό ψιλοκομμένο
λάδι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε κάθε μπριζόλα σχηματίζουμε άνοιγμα και τοποθετούμε από μια φέτα ξεφλουδισμένο λεμόνι. Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τις μπριζόλες και από τις δυο πλευρές. Αλατοπιπερώνουμε προς το τέλος. Βγάζουμε τις μπριζόλες από το τηγάνι και ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι κρασί, χυμό λεμονιού, σκόρδο και θρούμπι. Αφήνουμε να βράσει για λίγο και περιχύνουμε τις μπριζόλες. Σερβίρουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου