Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Καλαμαράκια με θυμάρι, σκόρδο και λεμόνι

Υλικά:

12 μικρά καλαμαράκια
1/3 του φλιτζ. χυμός λεμονιού
1 κ.σ. λάδι
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι 
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια και τα κόβουμε στη μέση. Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, το λάδι, το σκόρδο, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι, και περιχύνουμε τα καλαμαράκια. Τα βάζουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 1 1/2 ώρα, και ύστερα τα ψήνουμε στο τηγάνι n στο γκριλ μέχρι να μαλακώσουν. Τα σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα ή με τηγανητές πατάτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου